Urban-Inside
De Freerun school van regio gouwestreek

Kinderfeestjes

Wilt u en uw kind een actief feestje waarbij je leert wat de basis bewegingen zijn van freerunnen. Dan is een freerun feestje het perfecte verjaardagsfeestje. Een feestje is geschikt voor 4 tot 16 personen waarbij tussen de 6 en 10 deelnemers wordt aangeraden. In een feestje leer je op een leuke manier hoe je goed kan worden in freerunnen. Als locatie is zowel de freerunhal in Waddinxveen of een gymzaal naar keuze in Gouda mogelijk. Mail voor meer informatie en beschikbaarheid naar info@urban-Inside.nl .

Lengte van een Feestje

Kosten

1,5 uur (75 minuten les en 15 minuten vrij.)

€125,-  (aanbevolen)

2 uur (90 minuten les en 30 minuten vrij.)

€150,-

2,5 uur (120 minuten les en 30 minuten vrij)

€175,-

Let op, Eten en drinken niet inbegrepen!


 

Evenementen

 

wil jij meedoen met met 1 van onze evenementen, kijk dan hieronder wat er in de planning staat:


Let op, bij de aanmelding kan het wel eens zijn dat u een verkeerde (leeftijds)groep aangewezen krijgt, klik dan op: "lesaanbod opnieuw laden" dan krijgt u wel de goede les aangewezen.

Workshops

Springen, klimmen, duiken, rollen en nog veel meer. Dat is wat je gaat leren in de workshops freerunning. Onze professionele coaches dompelen de leerlingen onder in een compleet nieuwe ervaring die ze niet snel zullen vergeten. In onze workshops besteden wij aandacht aan techniek, conditie, inschatten van risico’s en boven alles het hebben van plezier.
Bent u geïnteresseerd en wilt u weten of deze workshops ook geschikt zijn voor uw bedrijf of vereniging, vul dan het contact formulier in op de website of stuur een mail naar info@urban-inside.nl