Urban-Inside
De Freerun school van regio gouwestreek

Welkom bij Onze Freerun Kinderfeestjes!

Bij ons draait alles om avontuur, creativiteit en veiligheid, en we bieden de meest opwindende en unieke manier om de verjaardag van je kind te vieren. Als je op zoek bent naar een feest dat garant staat voor actie, uitdagingen en blijvende herinneringen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een Feest vol Creativiteit en Uitdagingen

Onze freerun kinderfeestjes zijn de perfecte mix van creativiteit en avontuur. Kinderen vanaf 6 jaar en ouder kunnen hun innerlijke freerunner ontdekken terwijl ze uitdagende obstakels overwinnen, coole trucs leren en de grenzen van hun eigen kunnen verleggen. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een stimulerende en veilige omgeving waarin de kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Veiligheid staat bij ons voorop

Bij ons staat veiligheid op de eerste plaats. We voorzien in alle benodigde beschermende uitrusting en onze instructeurs zijn goed getraind om ervoor te zorgen dat elk kind op een verantwoorde manier deelneemt aan het freerun avontuur. Ouders kunnen met een gerust hart genieten van de feestelijke sfeer, wetende dat hun kinderen in goede handen zijn.

Een Speciaal Cadeau voor de Jarige

Om de verjaardag van de jarige nog specialer te maken, ontvangt hij of zij een exclusief freerun T-shirt als cadeau. Een blijvende herinnering aan deze unieke dag vol avontuur en vriendschap.


Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke herinneringen en het inspireren van kinderen om hun eigen grenzen te verleggen. Als je een freerun kinderfeestje wilt organiseren dat zowel spannend als veilig is, neem dan vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en je feestje te boeken.
Bereid je voor op een verjaardagsfeest dat zowel kinderen als ouders sprakeloos zal maken. Wij kijken ernaar uit om samen met jou en je kinderen een geweldig freerun avontuur te beleven!


De mogelijkheden

  • Vanaf 6 jaar. ps. 12+ kan ook, geef dit aan via de mail.
  • minimaal 4 tot 16 deelnemers
  • Locatie: onze eigen Freerunhal in Gouda of Waddinxveen
  • Beschikbaar in het weekend, vakanties en buiten de lestijden om. (zie rooster per locatie)

Lengte van een Feestje

Kosten

1,5 uur (75 minuten les en 15 minuten vrij.)

€150,-  (aanbevolen)

2 uur (90 minuten les en 30 minuten vrij.)

€175,-

2,5 uur (120 minuten les en 30 minuten vrij)

€200,-

Let op, Eten en drink en niet inbegrepen!

Contact: info@urban-Inside.nl

 

Evenementen

wil jij meedoen met met 1 van onze evenementen, kijk dan hieronder wat er in de planning staat:


Let op, bij de aanmelding kan het wel eens zijn dat u een verkeerde (leeftijds)groep aangewezen krijgt, klik dan op: "lesaanbod opnieuw laden" dan krijgt u wel de goede les aangewezen.
Workshops

Ontdek de Kunst van Freerunning.

Springen, klimmen, duiken, rollen en nog veel meer - dat is wat jou en je deelnemers te wachten staat in onze boeiende freerunning workshops. Onze ervaren coaches nemen deelnemers mee op een opwindende reis naar de wereld van freerunning, een ervaring die ze zeker niet snel zullen vergeten.

In onze workshops leggen we de nadruk op het ontwikkelen van essentiële vaardigheden, waaronder techniek, conditie, risicobeoordeling en, misschien wel het belangrijkste, het plezier in beweging. We bieden een stimulerende omgeving waarin deelnemers hun grenzen kunnen verleggen en hun creativiteit kunnen uiten.


Voor Bedrijven en Verenigingen

Wilt u weten of onze workshops geschikt zijn voor uw bedrijf of vereniging? We hebben speciale programma's ontworpen die passen bij verschillende doelgroepen en behoeften. Of het nu gaat om teambuilding, het verbeteren van fysieke fitheid, of gewoon het delen van een geweldige ervaring, onze workshops kunnen worden aangepast aan uw specifieke doelen.

Voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken, nodigen we u uit om ons contactformulier in te vullen op onze website of ons een e-mail te sturen naar info@urban-inside.nl. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen te werken aan een op maat gemaakt workshopprogramma dat aan uw wensen voldoet. Dompel uw team, medewerkers of leden onder in de opwindende wereld van freerunning met Urban-Inside!